Afdødekontakt

Som medie kan jeg lave afdødekontakt, ved at ånden kan kontakte mig og dermed fungerer jeg som bindeled mellem det fysiske liv og åndeverden. Jeg bliver brugt som talerør, da ånden kan vise mig billeder, give mig beskeder og fornemme følelser og sindsstemninger. Alt hvad ånden viser mig, videreformidler jeg til dig, på en sådan måde at du ikke er i tvivl om, hvem den kære afdøde er. 

  • Fik du ikke sagt ordentligt farvel?
  • Har du uforløste spørgsmål, du gerne vil have besvaret?
  • Har du brug for en besked fra en kær?
  • Har du brug for at vide, at dine kære er omkring dig og har det godt?

Dette er eksempler på spørgsmål, du evt. kan få svar på gennem en afdødekontakt ved mig.

Hvordan foregår en afdødekontakt.

Som medium fungerer jeg, som talerør for de sjæle der er omkring dig. Jeg åbner op for energierne til universet. Dette gør jeg i lys og kærlighed.

Jeg kommer med beskrivelser af den afdøde, således du ikke er i tvivl om, hvem det er, der er igennem. Når du ved, hvem det er, videreformidler jeg de beskeder og budskaber, der er til dig og som du har brug for nu og her.

En afdødekontakt er en utrolig smuk oplevelse og er også meget healende.

Jeg har ingen indflydelse på, hvem der kommer igennem og hvad den afdøde ønsker, jeg skal videreformidle. Da åndeverden er yderst intelligent, er det ikke altid det, du gerne vil vide, men det du har brug for at vide, der kommer igennem. Af samme årsag kan jeg ikke garantere, hvem der kommer igennem.

En session tager ca. 45 minutter.

Jeg ønsker ingen oplysninger på forhånd. Sessionen er fortrolig.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til mig, kan sessionen ydes online.

Ved en afdødekontakt er der fokus på, hvilke sjæle der er omkring dig, hvorimod clairvoyance mere omhandler dit liv og din vej videre frem. 

En afdød kommer altid i kærlighed og for at hjælpe