Arrangement

Har du lyst til at dele din spirituelle oplevelse med andre eller planlægge en dag med det spirituelle i højsædet, så er et arrangement et godt valg. Du kan vælge mellem forskellige arrangementer, alt efter hvad der føles rigtig for dig og dine deltagere.

Fælles for alle arrangementer er, at du som vært eller værtinde stiller dit hjem til rådighed. Det kan være meget berigende at kunne dele og tale om oplevelsen bagefter uanset om det er en klarsynsdemonstration eller individuelle sessioner.

Har du lyst til en anderledes venindeaften?

Et arrangement kan være en klarsynsdemonstration med afdødekontakt eller clairvoyante beskeder (min. 8 deltagere).

Sammenkomst med individuel clairvoyance (min. 4 deltagere samt et rum til rådighed).

Sammenkomst med individuelle fysiske healinger (min. 4 deltagere samt et rum til rådighed).

Sammenkomst med individuel healingsmassage (min. 4 deltagere samt et rum til rådighed).

Guidet meditationsaften (min. 5 deltagere).

Kontakt mig for nærmere information samt pristilbud.

Eller har din virksomhed brug for optimering?

Har du brug for, at der kigges på infrastrukturen i din virksomhed? Vil du gerne vækste din virksomhed samt opnå bedre samarbejde blandt medarbejdere/kunder? Som clairvoyant har jeg mulighed for at vejlede dig i forskellige løsningsmodeller.

Vil du gøre noget godt for dine medarbejdere og samtidig minimere sygedage, så kan fysiske behandlinger være en god løsningsmodel. Som behandler, kan jeg tilbyde healing, hvilket afhjælper stress, depression samt skaber overblik og klarhed. Desuden kan massage afhjælpe muskelspændinger og lindre smerter.
Som individuel samtale terapi kan jeg anvende clairvoyance, så den enkelte medarbejder, får mulighed for at vende forskellige arbejdsrelaterede situationer derigennem får den enkelte medarbejder klarhed over løsningsmodeller og handlemuligheder, der kan lede til mere optimale arbejdsgange og processer. 

At lave en fælles healing eller meditation kan indgå som en del af din virksomheds teambuilding, hvilket kan være en god måde at afslutte en dag på.

Kontakt mig for nærmere information samt pristilbud.