Husrensning

En husrensning kan være effektiv til at skabe ro, hvis du oplever uforklarlige hændelser i dit hjem eller mærker urolige energier. En husrensning kan give dig klarhed over, hvad det er forstyrrer dig eller gør dig utryg. samtidig kan jeg fjerne uønskede engergier således, der igen bliver ro omkring dig og i dit hjem. 

I mit arbejde med husrensning skelner jeg mellem psykisk aftryk, der sidder i huset eller en kær sjæl der er omkring dig for at komme i kontakt.

Måske har dit hjem et psykisk aftryk fra en tidligere beboer.
Et psykisk aftryk kan være, at den tidligere beboer har en stor tilknytning til hjemmet og har efterladt et aftryk i huset. Har denne beboer fx haft et hidsigt temperament, kan de negative energier blive i huset og skabe ubalance i hjemmet. Ved en husrensning kan jeg fjerne disse uønskede aftryk og engergier.  Et psykisk aftryk har tilhørsforhold til huset. 

Måske er det en af dine kære afdøde, der har en besked til dig.
Oplever du uro i dit hjem, kan det være en af dine kære, der ønsker at komme i kontakt med dig, hvilket kan skabe “larm” omkring dig. Når jeg har overleveret beskeden til dig, vil du opleve at der igen er balance.

Hvordan foregår en husrensning.

Jeg kommer ud til dig og gennemgår dit hjem ved at mærke energierne i hvert rum. Mærker jeg en energi, der ikke bør være der, renser jeg rummet. Sådan gennemgår jeg hjemmet rum for rum og derigennem er dit hjem rent for påvirkninger.

Hvis jeg ikke kan mærke noget i rummene, stiller jeg ind på beboerne i hjemmet. Dette gør jeg, da det kan være en af dine kære, der ønsker at komme i kontakt med dig. Gennem denne afdødekontakt vil jeg videregive en besked, der kan hjælpe dig i en given situation. Når beskeden er givet, vil den afdøde træde tilbage og der vil igen være ro i hjemmet.

En husrensning tager mellem 1,5-2 timer. Efter 14 dage vil der være en opfølgende samtale.